Duurzaam én prettig leven, wie wil dat niet? Maar eenvoudig is dat nog niet. Welke keuzes maak je? Een beetje coaching op dit gebied, is welkom. Maar ja, hoe kom je aan de juiste informatie?

Kies je voor project Schoonoord, dan kies je voor duurzaamheid. Dus je krijgt niet alleen een prachtige woning nabij alle voorzieningen, maar ook je eigen duurzaamheidscoach. Een coach die ervoor zorgt dat duurzaam leven, hartstikke een- voudig en leuk is. Wie geniet daar nu niet van?

Een levendige en duurzame buitenruimte, hoe zorg je daarvoor? De hovenier van Siebers Tuinprojecten adviseert je daar graag bij. Schoonoord is een leefruimte waar natuur en bouw hand in hand gaan. De hovenier gaat uit van de bestaande landschapselementen en geeft ruim baan aan duurzame materialen en inheemse natuur. Groen wordt gezien als basis, niet als verplichte decoratie. En hoe zorg je voor een duurzame tuin? Bijvoorbeeld door zelf je tuin- en groenafval te composteren. Of sla het regenwater op voor het beregenen van je tuin. Dit alles levert Schoonoord veel op. In duurzame meerwaarde, maar ook in termen van leefgenot en zelfs gezondheid.