Gezellig en sfeervol wonen, vlakbij alle voorzieningen? Dat kan bij Schoonoord. Je wandelt gezellig naar de sfeervolle dorpskern van Aalst of naar het nabij gelegen winkelcentrum. Hier vind je naast een supermarkt ook een bakker, drogist, stomerij, kapper en slager. Lekker een hapje eten? Ook restaurants zijn in de buurt te vinden. Kortom: alle voorzieningen om volop te genieten dicht bij huis.

Kindervriendelijke omgeving
Schoonoord bevindt zich in een kindervriendelijke omgeving met alle voorzieningen voor de kleintjes bij de hand. Denk aan kinderopvang, basisscholen en sportaccommodaties. En het is een groene omgeving die uitdaagt tot lekker buitenspelen.

Snel bij de snelweg
Voor wie er even op uit wil, of snel op het werk wil zijn: geen probleem. Duurzaam wonen én een centrale ligging gaan namelijk prima samen. Je bent binnen een paar minuten op de A2 of A67. De woningen hebben een gunstige lichting ten opzichte van bijvoorbeeld de High Tech Campus, het Maxima Medisch Centrum Veldhoven, ASML en VDL.

Aalst maakt onderdeel uit van Waalre. Deze gemeente is door Elsevier weer uitgeroepen tot de beste gemeente van Noord Brabant, dit jaar zelfs van heel Zuid-Nederland. Wonen in de beste gemeente, wie wil dat nou niet?

knop_vergroot kaart_links
kaart_rechts
knop_vergroot